banner Diputació de Tarragona

VIDEO: Així van morir els estornells a l’autovia Tarragona-Reus

Un vídeo ha corregut en les últimes hores per mitjans de comunicació i xarxes mostrant les imatges d’una càmera de seguretat que ha captat el moment en què els ocells passaven pel lloc on va succeïr el fet que encara s’està investigant i que va acabar amb la vida d’entre 100 i 200 estornells el passat diumenge, 16 de febrer. Agents Rurals es troben a l’espera de conèixer la necropsia dels animals, que revelarà la causa de la mort. Tot i això, hi ha un precedent d’un cas similar al mateix lloc en el que els animals es van electrocutar amb una torre que separa uns 50 metres del lloc on van aparèixer mort. D’altra banda, també sembla -per les imatges- que els ocells podrien haver estat atropellats per un vehicle.

 

 

L’electrocució, principal hipòtesi de la mort d’entre 100 i 150 estornells a l’autovia Tarragona-Salou

Port de Tarragona