Dos detinguts i trenta-nou identificats a Barcelona en el marc d’un dispositiu conjunt de seguretat ciutadana a Trinitat Vella

Mossos i Guàrdia Urbana de Barcelona van dur a terme ahir a la tarda un ampli dispositiu de seguretat ciutadana relacionat amb el tràfic de drogues i per la compravenda d’objectes sostrets. Agents dels dos cossos policials van realitzar quatre entrades administratives en dos bars, un comerç i una perruqueria des d’on els investigadors havien detectat que es distribuïen i consumien substàncies estupefaents i des d’on s’estarien venent objectes de procedència il·lícita relacionats amb robatoris violents o furts.

Els diversos contactes amb que els agents de la policia de proximitat havien tingut amb el teixit associatiu i veïnal del barri de Trinitat Vella van permetre disposar d’nformació de primera mà relacionada amb l’activitat de certs locals que es podrien dedicar al consum i venda de substàncies estupefaents i la compra d’objectes provinents de fets delictius.

A dos quarts de set de la tarda els agents van dur a terme les quatre inspeccions en dos bars, una botiga de queviures al carrer Turó de la Trinitat i una perruqueria del carrer Almansora. De resultes de l’operatiu, els mossos van detenir dues persones per requeriments judicials, una acta administrativa per posessió de substàncies estupefaents, dues citacions judicials, trenta-nou persones identificades i tres actes administratives.

Port de Tarragona