banner Diputació de Tarragona

Els Bombers rescaten a Montserrat un escalador ferit després de caure 15 metres i quedar penjant de la corda a uns 30 metres

Els Bombers treballant al Port de la Bonaigua de Rubí per rescatar un treballador aquesta tarda. / Bombers

El Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat ha rescatat un escalador després de caure 15 metres i quedar penjant de la corda a uns 30 metres del terra a la via de l’Adrià, a Montserrat. L’excursionista, de 41 anys i veí de Barcelona, ha resultat ferit amb múltiples contusions a l’esquena, els genolls i les costelles i se l’ha traslladat a l’Hospital General de Manresa. L’accident ha estat a les 13.09 hores d’aquest dissabte i hi ha treballat dos helicòpters, un dels Bombers i l’altre del SEM, que han baixat l’home ferit fins al terra. A més, la noia que anava a la mateixa cordada ha patit ferides lleus a les mans.

D’altra banda, els Bombers han treballat en el rescat d’un treballador que havia quedat atrapat a causa d’un despreniment a Rubí, a dos quarts de cinc de la tarda. Cinc dotacions i efectius del GROS han participat en el rescat.

Port de Tarragona