Ingressa a presó un home, detingut per una quinzena de robatoris dins vehicles a Altafulla

Mossos i Policia Local d’Altafulla, van detenir el 20 de febrer un home, de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor de 15 delictes de robatori amb força a interior de vehicle. Els fets van ocórrer durant la nit del 9 al 10 de febrer a la localitat d’Altafulla, on la Policia Local del municipi va recollir una quinzena de denúncies per danys i robatoris en vehicles.

Després de les primeres indagacions es va determinar que tots els fets s’havien produïts amb el mateix modus operandi. El lladre havia fet servir un trenca-vidres per esmicolar un dels vidres davanters dels vehicles i així accedir a l’interior per robar objectes que estaven a la vista. Un cop acabada la investigació, ahir els policies van detenir a Tarragona el presumpte autor dels robatoris. Els detingut, que acumula prop d’una vuitantena d’antecedents policials, majoritàriament per delictes patrimonials, va passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona el qual va decretar el seu ingrés a presó.

 

Port de Tarragona