Un ferit lleu a Castellbell i el Vilar en caure amb el seu cotxe a la via del tren

Un xoc múltiple a la C-32 a Vilassar de Dalt deixa tres ferits lleus

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la nit en el rescat d’un conductor que va caure a la via del tren des de la carretera BV-1212, a Castellbell i el Vilar. L’únic ocupant del vehicle va patir ferides lleus.

D’altra banda, una col·lisió múltiple amb diversos vehicles implicats a la C-32 a Vilassar de Dalt va deixar tres persones amb ferides de caràcter lleu ahir a la tarda. Segons el Servei Català de Trànsit, el xoc ha estat a les 19.54 hores al punt quilomètric 93 i ha obligat a tallar un carril de la via en sentit Barcelona, fet que ha provocat 3 km de retenció. Les tres persones ferides han estat traslladades a l’hospital. Arran de l’accident, tres ambulàncies del SEM i una unitat dels Mossos s’han desplaçat al lloc.

Port de Tarragona