Al cotxe cremat del crim de la Urbana no hi havia cap bala reglamentària

La mostra analitzada no pot ser el projectil que faltava a l'arma de Peral, contradient la tesi de López

Un perit balístic compara les restes trobades amb bales durant el judici, avui 27 de febrer. / Miquel Codolar

Miquel Codolar.- Les restes d’un projectil trobades dins el cotxe calcinat del crim de la Urbana tenien el plom entre els seus components, el que descarta que fos una bala reglamentària del cos de la Guàrdia Urbana. Els perits balístics han explicat al jutge que la peça d’aparença metàl·lica es podria correspondre al clauer amb forma de bala record del casament que l’exdona de la víctima, Pedro Rodríguez, va dir que habitualment portava a sobre. També es podria tractar d’una bala no relacionada amb la Guàrdia Urbana ni els Mossos d’Esquadra. Aquest element perjudica l’acusat Albert López, que en el seu escrit de defensa indica que Rosa Peral va matar Rodríguez amb la bala que faltava a la seva arma i que ell només va accedir ajudar-la a desfer-se del cos.

Port de Tarragona