Detinguts dos homes relacionats amb la mort d’un altre a Nou Barris el 15 de febrer

Els Mossos d'Esquadra van anar al lloc dels fets alertats per una baralla amb una persona greument ferida

Arxiu / Archivo

ACN.- Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous al matí dos homes per la seva presumpta implicació en la mort d’un altre al districte de Nou Barris de Barcelona, el passat 15 de febrer. Els detinguts són dos homes de nacionalitat hondurenya de 41 i 28 anys. El 15 de febrer els Mossos van rebre un avís cap a les 21.30 hores informant que a la via pública hi havia una baralla i una persona estava greument ferida. Quan la policia va arribar al lloc dels fets va constatar que l’home estava sent atès pel personal del Sistema d’Emergències Mèdiques i que els presumptes autors de l’agressió haurien marxat. La víctima va ser traslladada a un centre hospitalari on va morir. Els Mossos d’Esquadra apunten que la investigació continua oberta.

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home després d’una baralla al carrer a Nou Barris, Barcelona

Port de Tarragona