Complicat rescat d’un treballador ferit que s’ha precipitat dins una tina de vi a una empresa de Reus

S'ha hagut de fer un forat a l'espai amb una motoserra perquè els serveis sanitaris poguessin atendre l'empleat.

Imatge d'arxiu

Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat han participat en el rescat d’un treballador que ha resultat ferit en caure a una tina de vi a una empresa de Reus minuts abans de les vuit d’aquest matí. Tot i que la tina no contenia vi, la manca d’oxigen ha afectat l’empleat. Els Bombers han realitzat una obertura per la part inferior amb una motoserra per on han pogut entrar els equips sanitaris per estabilitzat el ferit, que ha estat rescatat amb una taula de fusta, immobilitzat i amb l’ajuda d’un carretó, informa Bombers i ha estat extret pel forat que s’ha realitzat. Dos efectius de Bombers han entrat amb ampolles d’oxigen dins la tina.

Port de Tarragona