Els tres morts en l’accident de la N-240 a Tarragona eren veins de Valls de 39, 40 i 51 anys

Estat en el que ha quedat el vehicle que ha patit l'accident mortal. / SCT

Tres persones han mort aquest dissabte a la matinada en un accident de trànsit a l’N-240 a Tarragona. Segons el Servei Català de Trànsit, el sinistre ha passat aquesta matinada quan el cotxe en què viatjaven les víctimes ha sortit de la via per causes que s’estan investigant i ha xocat contra la mitjana. Concretament, s’ha produït al punt quilomètric 2,5 i els Mossos han rebut l’avís de l’accident a les 5:05 hores. Les tres víctimes mortals són homes. Es tracta del conductor J.P.M., de 39 anys, i el passatger davanter M.P.A., de 51 anys, tots dos veïns de Valls. La tercera víctima, passatger del darrera, finalment ha estat identificada com M. C. C., un home de 40 anys i també veí de la capital de l’Alt Camp.

Amb aquestes víctimes, són 21 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Arran de la incidència, s’han activat onze patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, l’N-240 ha estat tallada fins a les 8 hores, quan s’ha reobert del tot la via.
Text

Port de Tarragona