Dues persones moren després que un vehicle caigués aquesta matinada per un terraplè de 30 metres, a Lloret

L'accident ha estat de matinada a la GI-682, a tocar de la platja de Canyelles, i el turisme s'ha incendiat totalment

arxiu

Dues persones han mort en sortir de la via amb el cotxe i estimbar-se per un desnivell de 30 metres a Lloret de Mar (Selva), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís de l’accident s’ha rebut a les 03.43 hores d’aquest diumenge al quilòmetre 14 de la GI-682, de Lloret a Tossa de Mar i a tocar del desviament cap a la platja de Canyelles. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via i ha caigut per un desnivell de 30 metres. Posteriorment s’ha incendiat i el vehicle ha quedat totalment calcinat. Les dues víctimes mortals són el conductor, un home de 27 anys, B.E., marroquí resident als Països Baixos, i el seu acompanyant, un home de 24 anys, A.T., alemany resident a Alemanya.

Amb aquestes víctimes, són 23 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona