Tres incendis amb afectats a Figueres, Cornellà de Llobregat i Vilanova durant la nit i matinada

Actuació dels Bombers a Figueres aquesta matinada. / Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han extingit tres incendis que s’han registrat aquesta nit i matinada a Figueres, Cornellà de Llobregat i Vilanova i la Geltrú.

Una persona ha estat rescatada i atesa per inhalació de fum en un incendi a Figueres aquesta matinada. El foc ha afectat un pis d’un immoble de tres plantes. Els Bombers han rebut l’avís a les 4.31 hores, i quan han arribat, l’incendi estava totalment desenvolupat i avançava per la façana. Les quatre persones del pis afectat han pogut sortir pel seu propi peu, però una del segon ha estat rescatada i una veïna de la planta baixa ha quedat confinada. El foc ja estava totalment apagat poc abans de les 6 del matí.

Tres persones van resultar intoxicades lleus diumenge al vespre en un incendi a Cornellà de Llobregat, al passatge Fatjó. El foc va cremar una caseta de jardí amb maquinària de la depuradora d’una piscina i va afectar una tanca de bruc i algun arbre. El fum va afectar tres pisos de l’immoble. Dels tres afectats, dos van ser evacuats pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Moisès Broggi. Els Bombers van rebre l’avís a les 22.14 i van enviar quatre dotacions.

A Vilanova i la Geltrú, els Bombers van actuar a un incendi a la cuina d’un pis de la Plaça de la Rajanta. L’avís es va rebre a les 22.12 hores i en succés es va registrar una persona ferida molt lleu.

 

Port de Tarragona