Una allau atrapa dues persones que esquiaven fora pistes a Naut Aran

Imatge d'arxiu.

Una allau ha atrapat aquest dimarts dos persones mentre esquiaven fora pistes a Naut Aran (Val d’Aran). Els serveis d’emergència han rebut l’avís poc després de tres quarts de tres de la tarda i, mitja hora més tard, personal de l’estació de Baqueira Beret i diversos efectius del Grup de Rescat de Muntanya (GRM) dels Pompièrs d’Aran han pogut rescatar-les. Totes dos tenen ferides de diversa consideració; una d’elles està en estat molt greu i l’altra presenta policontusions. Amb ells hi havia un tercer acompanyant que ha sortit il·lès. Fins al lloc s’hi han desplaçat dos helicòpters medicalitzats, segons han informat des del Sistema d’Emergències Mèdiques. Els ferits han estat traslladats a l’Hospital de Vielha.

Port de Tarragona