Detenen a l’àrea d’Alfajarín, a Saragossa, dos joves que van robar dos cotxes de luxe a un concessionari Mercedes de Sant Boi

Àrea de servei d'Alfajarin, a Saragossa. / GM

Dos joves han estat detinguts a l’àrea de servei d’Alfajarín, proper a Saragossa, acusats de ser  autors del robatori de dos cotxes de gamma alta de la marca Mercedes. Els vehicles els van sostraure a un concessionari de la firma automobilística ubicat a Sant Boi de Llobregat. La Guàrdia Civil va ser avisada quan a l’estació de servei van sospitar que era un cotxe robat. Es va comprovar informàticament que es tractava d’un dels vehicles robats al concessionari, on van entrar forçant una de les portes i agafant les claus dels vehicles, amb els que van fugir.

Els detinguts tenen 29 anys i són veïns de Madrid. Tot i l’èxit de la gestió policial, encara queda pendent recuperar un dels dos vehicles, presumptivament en mans d’altres implicats en els robatoris. Un dels arrestats li constaven antecedents policials i han estat posats a disposició judicial.

Port de Tarragona