Una dona de 99 anys, tercera víctima del coronavirus a Espanya, mentre Suïssa registra la primera mort

Foto: Europa Press/ACN

Una dona de 99 anys amb patologies prèvies que va morir dimarts a l’hospital Gregorio Marañón de Madrid es converteix en la tercera víctima mortal amb coronavirus a l’Estat espanyol, segons ha confirmat la Comunitat de Madrid. Va donar positiu a la prova del Covid-19 després de la seva mort, ja que l’anàlisi va confirmar dimecres a la tarda que estava infectada. Es tracta de la tercera defunció d’una persona que dona positiu de coronavirus a l’Estat després de la de l’home que va morir el 13 de febrer al País València i l’home de 82 anys que va morir dimecres a Euskadi. Fins ara, la Comunitat de Madrid confirma 89 casos positius a l’autonomia.

Primera víctima mortal a Suïssa

D’altra banda, Suïssa ha confirmat el primer mort com a conseqüència del coronavirus. Es tracta d’una dona de 74 anys que ha mort a l’hospital universitari de Lausana.

Port de Tarragona