Un conductor que fugia dels Mossos sense carnet, ebri i drogat, mata un motorista en un carrer cèntric de Badalona

@CPU_Police

Un motorista ha mort al centre de Badalona després de ser atropellat per un individu que fugia dels Mossos d’Esquadra amb un vehicle Volkswagen Golf. La víctima viatjava amb la seva dona, que ha resultat ferida, i després de colpejar la moto va envestir un altre vehicle. Segons afirma un col·lectiu policial «Policies Units» el vehicle protagonitzava una persecució a 160 quilòmetres per hora per la ciutat. L’autor de l’atropellament mortal ha pogut ser detingut posteriorment, després de donar-se a la fuga a peu i amagar-se en un bar. Ha donat positiu en alcoholèmia (0,69 mg / l) i en el test de cocaïna. Es tracta d’un jove de 22 anys que té antecedents policials. Conduïa un vehicle propietat d’un amic, que ha facilitat la seva identitat quan els policies han anat a casa seva.

El succés s’ha registrat a les confluències dels carrers Alfons XIII amb Joan XXIII de Badalona, prop de l’estació de metro Artigas.

 

Mor a l’hospital la parella del motorista que va perdre la vida ahir en una persecució policial a Badalona

Port de Tarragona