Mor a Badalona una dona per coronavirus, primera a Catalunya, i la setena víctima a Espanya ha estat aquesta tarda a Madrid

Imatge d'arxiu dels quiròfans de l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Una dona de 87 anys amb patologia prèvia és la primera mort per coronavirus a Catalunya, segons ha informat aquest divendres a la nit el Departament de Salut. La dona va ingressar ahir dijous a l’Hospital Germans Trias i Pujol ja en un estat delicat. Presentava símptomes de diferents malalties, i entre les proves que se li van fer també hi va entrar la del coronavirus covid-19, a la qual va donar positiu. Segons Salut, la dona ha mort fa poques hores. A banda, també s’ha informat que en les darreres hores hi ha hagut nou casos més de la infecció a Catalunya, entre aquests els de la víctima mortal. En total, doncs, hi ha actualment 46 casos d’infecció per covid-19 a Catalunya, 2 de greus.

Setena víctima a Espanya

Un home de 83 anys amb patologies prèvies és la setena mort per coronavirus a Espanya i la quarta a la Comunitat de Madrid, segons han confirmat fonts de l’autonomia. També s’indica que l’home ha mort aquesta tarda a l’Hospital Severo Ochoa de Leganés. L’últim balanç d’afectats que ha ofert el Ministeri de Sanitat xifrat en 374 els casos de coronavirus a tot l’estat espanyol des que es va detectar el primer. A més s’han comptabilitzat 17 altes, 11 a Andalusia, 3 a les Canàries, 2 a les Balears i 1 al País Valencià.

Port de Tarragona