Mor a l’hospital la parella del motorista que va perdre la vida ahir en una persecució policial a Badalona

La parella del motorista mort aquesta nit en ser envestit per un cotxe que fugia de la policia a Badalona també ha mort hores després d’ingressar a l’hospital. Els dos ocupants de la moto van resultar greument ferits i posteriorment morts per culpa del xoc del cotxe que fugia d’un control policial. Els dos ocupants de l’altre cotxe envestit pel vehicle fugitiu estan bé, tot i que la noia té contusions lleus al maluc, segons han informat fonts municipals.

Els fets van tenir lloc poc després de les 8 del vespre, prop de la confluència entre les avingudes Joan XXIII i Alfons XIII, al límit amb Sant Adrià del Besòs. El conductor fugitiu va donar mitja volta quan va veure un cotxe dels Mossos i aquests el van començar a perseguir. El vehicle va fer maniobres temeràries i va circular contra direcció. En fugir, va envestir una moto que circulava correctament pel seu carril en sentit contrari i també va xocar amb un altre cotxe. L’home, de 22 anys, va sortir corrent a peu i va ser arrestat poc després per la policia catalana en un bar proper. El jove té nombrosos antecedents a Sant Adrià i Badalona, conduïa sense carnet i va donar positiu en els controls d’alcohol i opiacis.

FLASH: Un conductor que fugia dels Mossos sense carnet, ebri i drogat, mata un motorista en un carrer cèntric de Badalona

Port de Tarragona