FLASH: Mor un motorista en xocar contra un vehicle al Montmell

Un motorista ha mort aquest diumenge al matí en un xoc amb un cotxe a la TV-2401 al Montmell (Baix Penedès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 10.29 hores al quilòmetre 7,4 de la TV-2401, entre la Joncosa del Montmell i la urbanització el Mirador del Penedès. Per causes que encara s’estan investigant, han col·lidit un turisme i una motocicleta, i ha mort el conductor del vehicle de dues rodes. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers, i dues ambulàncies i l’helicòpter del SEM. Amb aquesta víctima, són 25 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona