L’Audiència de Girona jutja el pare i un oncle d’una nena que va ser violada repetidament des dels 3 anys fins als 14

Foto: Marina López

ACN Girona .- L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dilluns a porta tancada un home que s’enfronta a 29 anys de presó per violar la seva filla durant onze anys. Segons recull l’escrit d’acusació de la fiscalia, les agressions sexuals van començar quan la nena tenia només 3 anys i es van allargar fins que en va complir 14. Segons la fiscalia, l’home va perdre la pàtria potestat de la nena però, durant tot aquest temps, va aprofitar les estones que estaven sols per agredir-la. L’acusació també sosté que va donar cocaïna a un altre fill quan tenia 15 anys i es va masturbar davant seu. La fiscalia sol·licita, a més, 10 anys de presó per a l’oncle de la menor, també acusat d’agredir-la sexualment.

Port de Tarragona