Augmenten a quatre els casos de coronavirus a les comarques de Lleida

Salut confirma el positiu d'un home que es troba ingressat a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova

Hospital Arnau de Vilanova de Lleida en una imatge d'arxiu.

El Departament de Salut ha confirmat un nou cas de coronavirus a les comarques de Lleida amb el qual s’eleven a quatre els positius detectats a la demarcació. Es tracta d’un home ingressat a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova en estat estable. De la mateixa manera que els altres tres casos, es va contagiar fora de les comarques lleidatanes. Salut està aplicant les mesures de contenció preventives seguint els protocols. Els altres positius són dues dones de 77 i 84 anys ingressades a l’Arnau de Vilanova, que van contreure la covid-19 en un viatge de l’Imserso a Benidorm. L’altre, és un home de 54 anys veí de Lleida que està en observació a casa i que es va contagiar a Barcelona, on va estar en contacte amb una persona amb coronavirus.

Port de Tarragona