Detecten un cas a l’Hospitalet de falsos metges que volien robar amb l’excusa de fer un control de coronavirus

Els Mossos d’Esquadra han detectat un cas de persones que es feien passar per metges per entrar a robar a domicilis, activitat delictiva que, tal com va publicar Actualitat Penal, s’havia detectat en algunes ciutats del País Basc. Els delinqüents intenten convencer a qui els obre la porta que hi van per fer un control sobre el coronavirus.

El cas es va registrar ahir, dimarts, a l’Hospitalet de Llobregat, segons CCMA.cat. Dues dones i un home vestien bata blanca per donar veracitat al que deien, però el propietari de l’habitatge no els va deixar passar i va trucar al 112. La Policia ha obert una investigació i aconsella no donar credibilitat a aquestes visites, ja que el personal sanitari avisa prèviament de les visites, alerten els Mossos.

Port de Tarragona