Detenen tres homes que han intentat robar en una casa del Cogul armats i fent-se passar per Guàrdia Civils


Laura Cortés .- Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a la tarda tres homes que han intentat robar en una casa del Cogul (Garrigues), fent-se passar per Guàrdia Civils. Els fets han passat cap a dos quarts de quatre de la tarda quan dins la casa hi havia entre dues i tres persones. Segons les primeres investigacions, els lladres anaven armats, tot i que no es descarta que les pistoles fossin simulades, i haurien marxat de l’habitatge sense trobar el que buscaven. Els Mossos han activat el dispositiu Gàbia, que els ha permès detenir-los mentre fugien per carreteres secundàries en un municipi pròxim de la mateixa comarca de les Garrigues. La investigació es manté oberta per aclarir els detalls d’aquests fets.

Port de Tarragona