Troben el cos sense vida del desaparegut per l’explosió de La Verneda

Dos persones han mort arran del succés

Foto: Miquel Codolar

Els Bombers de Barcelona han trobat el cadàver de la persona desapareguda arran de l’explosió que es va registrar ahir a una empresa química de la Verneda, en Barcelona. Es tracta de la segona víctima mortal del succés.

La prioritat dels serveis d’emergència aquest matí era estabilizar l’edifici per poder treballar a l’interior, ja que es sospitava que el desaparegut estava sota la runa. El primer mor que es va registrar ahir era un treballador d’una empresa veïna, que va rebre l’impacte d’un objecte que va sortir disparat.

L’explosió es va registrar quan es feien proves de pressió en un dipòsit buit, motiu pel que no es va haver de confinar el veïnat, ni es va produir cap fuita química.

Port de Tarragona