El Tribunal Superior autoritza la reducció d’activitats a una desena de dependències judicials de Catalunya

La presidència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha autoritzat a reduir l’activitat a una desena d’oficines judicials per prevenir la propagació del Coronavirus i a petició dels propis jutjats i registres.

Entre els organismes que queden afectats per aquesta reducció es troba el Registre Civil de Girona, on es demanava una reducció de presència de públic a les dependències «en una quantitat que permeti adoptar mesures d’autoprotecció entre els usuaris».

Respecte als jutjats afectats, el TSJC informa que han estat els jutjat 8 de Rubí, el contenciós 1 de LLeida, el jutjat de família 18 de Barcelona, els jutjats de Mollet, el de Sant Feliu de Llobregat. També s’autoritza la suspensió de les sortides a residències i centres de persones grans al partit judicial d’Olot, sempre que l’actuació no sigui urgent.

Port de Tarragona