Els Mossos controlen 103 vehicles a l’AP-2 a Soses i deriven 12 persones al SEM

La policia també preveu controls a l'estació de l'AVE de Sants a Barcelona

arxiu

Els Mossos d’Esquadra han controlat 103 vehicles a l’AP-2 a Soses per garantir que es compleixen les restriccions de mobilitat i han derivat 12 persones al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Aquest diumenge també està previst que es faci un control a l’estació de l’AVE de Sants a Barcelona. Són dispositius conjunts (DEC) dels Mossos d’Esquadra i el SEM per detectar persones amb simptomatologia de coronavirus. Diumenge al matí estan previstos dispositius a l’estació de l’AVE de Sants, a l’AP-7 a Amposta i a l’AP-2 a Soses. De les 21 hores fins les 24 hores s’incrementaran les patrulles per vetllar pel tancament de locals d’oci i restauració i aixecar actes als espais que no respectin les instruccions.

Port de Tarragona