Els Mossos tanquen 238 locals d’oci aquesta matinada d’estat d’alerta

Els Mossos d’Esquadra han clausurat aquesta nit 238 locals d’oci nocturn després que el Govern obligués al seu tancament per contenir la propagació del coronavirus. Les actuacions s’han concentrat especialment a l’àrea metropolitana de Barcelona, les comarques de Ponent i de Girona. Concretament, a la regió policial de Barcelona s’han tancat 209 locals; a la regió metropolitana sud, 10, i a la nord,5. A la regió policial de Girona s’han tancat 2 establiments d’oci nocturn, 4 al Pirineu Occidental, 7 a Ponent i 1 al Camp de Tarragona. Paral·lelament la policia catalana ha aixecat 7 actes, 2 a la regió metropolitana nord i 5 a la sud.
Els Mossos d’Esquadra han recordat a través de les xarxes socials que «només amb el compromís i la responsabilitat de tothom podrem contenir el coronavirus».

Port de Tarragona