Josep Rull, aïllat a Lledoners per sospites de coronavirus hores després que Aragonès donés positiu

L’exconseller Josep Rull està aïllat al Centre Penitenciari de Lledoners per ser un possible cas de coronavirus, segons han confirmat a l’ACN fonts penitenciàries. La notícia arriba hores després que s’hagués conegut que el vicepresident del Govern havia contret el virus.

Rull està aïllat a la infermeria de la presó i, si es confirma que és positiu, serà traslladat al Pavelló Hospitalari Penitenciari de Terrassa. Divendres, l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez també va ser aïllat a la infermeria de Lledoners, però en el seu cas per haver estat en contacte amb un possible cas de coronavirus. L’únic positiu de coronavirus confirmat entre la població reclusa que hi ha hagut fins al moment ha estat a Brians 2, fet que ha obligat a aïllat un mòdul amb 105 presos. Entre els professionals, n’hi ha un de positiu i sis sospitosos.

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha donat positiu en la prova de coronavirus. Segons han explicat fonts de vicepresidència, el republicà es troba en bon estat de salut. El també coordinador nacional d’ERC restarà al seu domicili de Pineda de Mar (El Maresme) confinat, seguint les recomanacions i els protocols establerts.

Port de Tarragona