Les comarques de Girona registren tretze nous casos de coronavirus i el total de contagiats s’eleva a 48 a la demarcació

Nou dels positius s'han detectat al Gironès, tres a la més a la Selva i un a l'Alt Empordà

Laboratori de l'hospital Clínic.

ACN Girona .- Les comarques de Girona han registrat tretze nous casos de covid-19 aquest diumenge. Amb aquests, la xifra de persones contagiades a la demarcació és de 48. Dels nous infectats, nou són del Gironès. Es tracta de dues dones de 36 anys, una altra de 61 i una de 84, a més de cinc homes de 23, 32, 78 anys i dos més de 83. A més, s’han registrat tres casos més a la Selva. Són dos homes de 78 anys i un altre de 80. La darrera persona que s’han contagiat per coronavirus és una noia de 27 anys de l’Alt Empordà. En el total de Catalunya ja hi ha 903 infectats i aquest diumenge han mort quatre persones per la covid-19, totes a Igualada. Des de l’inici de la pandèmia han perdut la vida dotze persones arreu del país.

Port de Tarragona