Cinc positius nous eleven a 41 els casos de coronavirus a la demarcació de Lleida

Rambla Ferran de Lleida, avui / Laura Cortés

ACN Lleida .- El Departament de Salut ha confirmat 5 casos positius nous a la demarcació de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran per coronavirus SARS-CoV-2. Es tracta d’una dona de 75 anys ingressada a l’Hospital Arnau de Vilanova (HUAV), una dona de 27 anys que és a casa en vigilància activa pels serveis de salut pública, una dona de 91 anys ingressada a l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, una menor ingressada a l’Arnau i un home d’uns 50 anys que es troba a casa. Tots estan en estat estable. Amb aquests ja són 41 els casos de coronavirus al conjunt de la demarcació. D’altra banda, hi ha 216 persones en aïllament domiciliari, de les quals prop de 100 són professionals sanitaris de totes les línies (hospitalària, atenció primària, SEM).

El Departament de Salut demana que es faci un ús responsable del sistema sanitari per no col·lapsar-lo i garantir que les persones que ho necessitin puguin tenir accés a l’assistència.

Port de Tarragona