El periodista Jordi Basté dona positiu de coronavirus

El presentador d''El món a Rac1' farà el programa des de casa "si es troba bé"

Foto: Mar Vila

El presentador d»El món a Rac1′, Jordi Basté, ha anunciat aquest dimarts que ha donat positiu a la prova del coronavirus. «No són dies fàcils però entre tots ens en sortirem», ha dit el periodista a través d’Instagram. Basté intentarà fer el programa matinal de la ràdio del Grup Godó a través d’un petit estudi instal·lat a casa seva, això si la salut li ho he permet. En cas de no trobar-se bé, assegura que algun altre company del programa dirà bon dia a l’antena de Rac1. «El pitjor no és que hagi d’estar 15 dies tancat a casa, com tots, sinó que no podré abraçar a cap membre de la meva família ni a ningú que m’estimo», ha dit el presentador. A més, ha demanat posar en valor la sanitat del país «pensem com pensem».

Port de Tarragona