El TEDAX de Mossos descarta que el cotxe que ha accedit a la T-1 del Prat porti explosius

Detenen dues persones per accedir amb el seu vehicle a la T-1 sense provocar ferits

Imatge facilitada per Mossos del vehicle que ha accedit per les portes giratòries.

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones aquest divendres per accedir amb el seu vehicle a l’interior de la Terminal 1 de l’aeroport del Prat. No hi ha cap persona ferida, segons han informat a través de Twitter. Els TEDAX han descartat que el vehicle porti explosius. Els fets han tingut lloc cap a les 5 de la matinada, quan el cotxe ha accedit a la zona intermodal de l’aeroport per les portes giratòries. L’operació encara està en marxa i els Mossos demanen a la ciutadania que segueixi les indicacions policials.

Com a conseqüència del fet, s’ha tancat l’accès al Metro per la planta 0, però -segons Mossos- l’aeroport funciona amb normalitat.

Port de Tarragona