L’Hospital de Manresa registra cinc defuncions de persones amb coronavirus que esperaven els resultats de la prova

Els pacients estaven a l'espera dels resultats de la prova

L'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. / Estefania Escolà

ACN.- L’Hospital de Manresa ha registrat cinc noves defuncions de persones que tenien la covid-19. Les xifres s’han donat a conèixer aquest dissabte, però es tracta de defuncions que han tingut lloc al llarg de la darrera setmana. Fonts del centre han explicat a l’ACN que els cinc pacients restaven pendents a l’espera dels resultat de la prova. Les cinc morts se sumen a la primera defunció que es va registrar el cap de setmana passat.

Pel que fa al nombre de pacients ingressats que han donat positiu, s’ha passat dels 39 de divendres als 51 d’aquest dissabte. Dels 106 professionals de la Fundació Althaia que hi havia confinats a casa, aquest dissabte s’ha passat als 124. Entre ells, els positius han crescut de sis a quinze.

Port de Tarragona