El Govern de Múrcia ordena el cessament de tota activitat no essencial i demana que el ministeri de Sanitat ho ratifiqui

Fernando López: "Jo no estic disposat a assumir més morts a la meva regió si es poden evitar"

Fernando López Miras

El president del Govern de Múrcia, Fernando López, ha signat una ordre de cessament de tota activitat que no sigui essencial per a la subsistència i abastiment de la població i l’ha enviat al ministeri de Sanitat perquè l’executi o ratifiqui. El president ha considerat «massa perillós» el fet de posar «en risc» milers de persones que van a treballar i a qui «resulta impossible» guardar les distàncies de seguretat. «Jo no estic disposat a assumir més morts a la meva regió si es poden evitar, prefereixo el desgast econòmic abans que la pèrdua de vides humanes», ha dit. A més, el president ha augurat que en 4 o 5 dies aquesta mesura s’adoptarà a tot el territori i ha avisat que «a cada minut que es perd són vides que es posen en perill».
A més, també ha anunciat que a partir de dilluns tots els hotels de Múrcia quedaran a disposició del govern regional per a allotjament sanitari i de persones que treballin per combatre l’epidèmia. «Estic convençut que tots estarem a l’alçada», ha confiat.

Port de Tarragona