Mor per coronavirus Vicenç Capdevila, exalcalde de l’Hospitalet de Llobregat

ACN Barcelona .- Vicenç Capdevila, exalcalde de l’Hospitalet de Llobregat, va morir dissabte a causa del coronavirus. L’exbatlle tenia 83 anys i va ser el penúltim alcalde de l’etapa franquista de la ciutat, entre 1973 i 1977. Posteriorment va ser diputat al Congrés per la Unió de Centre Democràtic, entre 1977 i 1979, i diputat al Parlament, entre 1980 i 1984. Capdevila, advocat de professió, també va ser vicepresident de la Corporació Metropolitana de Barcelona i diputat provincial de 1973 a 1977.

L’Ajuntament de l’Hospitalet ha expressat a través de la seva web el seu condol i l’alcaldessa, Núria Marín, ha transmès a través de Twitter el seu «afecte a la família i amics». La batllessa ha dit que el recordarà «pel seu compromís i dedicació» a la ciutat.

Port de Tarragona