L’hospital de Vic confirma 8 noves defuncions de pacients amb coronavirus

El nombre de positius s'enfila i passa dels 61 casos confirmats de divendres als 146 d'aquest dilluns

Exterior de l'hospital Universitari de Vic. / Laura Busquets

ACN Vic .- El Consorci Hospitalari de Vic ha confirmat aquest dilluns vuit noves defuncions de persones afectades per coronavirus des del darrer balanç fet públic divendres. En total, el nombre de persones que ha perdut la vida a l’hospital osonenc a causa de la malaltia és de 13. A través d’un comunicat, l’hospital explica que des de l’inici de la pandèmia s’han confirmat 146 casos, 50 dels quals són professionals sanitaris. A l’Hospital Universitari de Vic hi ha ingressades actualment 66 persones amb confirmació de la malaltia. D’aquestes, 13 són a la UCI i 53 estan ingressades en les diferents unitats d’aïllament. En concret, hi ha 37 casos confirmats i 16 pendents de confirmar.

Del total de proves realitzades, 155 han donat resultat negatiu.

Port de Tarragona