Denunciat un home per escapar-se d’un hospital de Tarragona amb símptomes de coronavirus

Els Mossos el van localitzar al carrer Unió i el van retornar al centre hospitalari

Foto: Roger Segura

Els Mossos d’Esquadra han localitzat un home que s’havia escapat d’un hospital del centre de Tarragona amb símptomes de coronavirus. Segons informen fonts de la policia catalana, els fets van tenir lloc aquest dimecres a dos quarts de quatre de la tarda, quan el pacient, de mitjana edat, que es trobava ingressat a l’hospital, pendent de fer-se les proves, va fugir del centre pel seu propi peu. Una patrulla dels Mossos va localitzar-lo poca estona després per la zona del carrer Unió. La policia va denunciar-lo per saltar-se l’ordre de confinament. L’home va ser reingressat al centre hospitalari.

Port de Tarragona