La Patum de Berga s’ajorna inicialment al setembre per la crisi del coronavirus

La festa s'havia de celebrar del 10 al 14 de juny

Laura Busquets

ACN Berga .- La Patum de Berga, que s’havia de celebrar del 10 al 14 de juny, ha estat ajornada davant del risc de contagi per coronavirus. Inicialment, informen des de l’Ajuntament, la intenció és celebrar-la al mes de setembre «si les circumstàncies ho permeten», tot i que no tanquen la porta a què es pugui suspendre definitivament «per motius sanitaris». Segons expliquen, en un comunicat, volen que «es desenvolupi amb les màximes garanties de salut i seguretat». De moment han començat a contactar amb els diferents agents per poder tancar una data tan aviat com es pugui. També resten a l’espera de saber quines són les indicacions i recomanacions que donen els Departaments de Salut i Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Port de Tarragona