L’Exèrcit de l’Aire envia un avió a la Xina per recollir tests ràpids per detectar el covid-19

La compra de material sanitari s'ha fet des de l'administració de l'Estat i no des del ministeri de defensa

arxiu

L’Exercit de l’Aire ha enviat aquest dissabte al matí un Airbus 400 a Xangai (Xina) per recollir material sanitari, majoritàriament proves ràpides per detectar el coronavirus. Segons ha informat en roda de premsa el cap d’Estat Major de la Defensa, el general Miguel Ángel Villaroya, aquest transport de mercaderies es fa a petició de l’administració de l’Estat. «L’avió s’uneix als esforços de compra de material sanitari per part de les diferents institucions», ha indicat tot matisant que la compra de material no s’ha fet des del ministeri de Defensa. Aquesta mesura s’ha pres davant els creixents problemes i retards que estan tenint els vols de càrrega amb material sanitari provinents de la Xina.

Port de Tarragona