Un detingut a Sant Quirze del Vallès per matar un home al carrer

arxiu / archivo

Els Mossos d’Esquadra han detingut han detingut un home relacionat amb la mort d’un altre a Sant Quirze del Vallès, informa el cos policial. Els fets han passat pels volts de les 14:00 hores quan un veí ha alertat que a un carrer de la localitat hi havia un home ferit de gravetat i amb signes de violència. Quan la patrulla ha arribat al lloc dels fets hi havia dues dotacions del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) que realitzaven tasques de reanimació a l’home, tot i que finalment no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Prop de les 17:00 hores i al mateix municipi agents de la comissaria de Terrassa han detingut al presumpte autor de l’homicidi. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet.

Port de Tarragona