Mor l’escriptor, músic, artista, pensador i dinamitzador de la cultura ‘underground’ barcelonina Víctor Nubla

Va formar part de grups d'agitació cultural com Macromassa o Gràcia Territori Sonor

ACN Barcelona .- Ha mort l’escriptor, músic, artista, pensador i dinamitzador de la cultura ‘underground’ barcelonina durant els últims cinquanta anys Víctor Nubla, segons han informat l’Editorial Males Herbes i la Institució de les Lletres Catalanes. Nubla va formar part de grups d’agitació cultural com Macromassa o Gràcia Territori Sonor o de l’editorial Biblioteca para Misántropos. També va ser autor de llibres com ‘El Viaje Secreto de Elidan Marau A Través del Mar de Leche’, ‘Cómo caza un dromedario’, ‘Màgia Tridimensional Perenne’, ‘El Regal de Gliese’, ‘Les Investigacions del Cap Pendergast’ o ‘Metal·lúrgia’.

Port de Tarragona