Tres morts en un accident de trànsit entre tres camions i un turisme a Sant Boi de Llobregat

Deu dotacions dels Bombers han actuat en el sinistre, on un dels camions s'ha incendiat

Tres persones han mort en un accident de trànsit entre tres camions i un turisme que ha tingut lloc aquest dilluns a la nit a Sant Boi de Llobregat, segons han confirmat fonts del Departament d’Interior. Els fets han tingut lloc a la carretera C-245 al pas per Sant Boi de Llobregat, quan sembla que un camió no ha pogut frenar a temps i ha xocat amb els altres dos vehicles de gran tonatge i amb l’automòbil. Aquest primer camió s’ha incendiat i les flames han afectat el turisme.

Les víctimes són el conductor del camió i les dues persones que viatjaven al cotxe. Deu dotacions de Bombers s’han adreçat a l’indret per apagar l’incendi. Segons han indicat, els vehicles no transportaven mercaderies perilloses.

De la seva banda, l’Ajuntament de Sant Boi ha informat a través de Twitter que l’accident ha tingut lloc a la zona de l’Oasi i que no hi ha risc per a terceres persones. També ha indicat que s’ha tallat la C-245 en sentit Cornellà.

Port de Tarragona