Les tres víctimes mortals de l’accident múltiple de Sant Boi tenien menys de 40 anys i eren veïnes de Castelldefels i un d’Òdena

Dos camions i un turisme van xocar per encalç i un dels vehicles pesants es va incendiar

Les tres víctimes de l’accident de trànsit que es va registrar dilluns al vespre al Baix Llobregat són dues veïnes de Castelldefels i un d’Òdena. Tots tres tenien menys de 40 anys. El sinistre es va produir a la C-245, a Cornellà de Llobregat, quan dos camions i un cotxe van xocar per encalç. Un dels vehicles pesants es va incendiar. A conseqüència de l’accident van morir les dues ocupants del turisme i el conductor d’un dels camions, mentre que l’altre va resultar il·lès. Les víctimes són dues dones: C.M.G., de 31 anys, i C.R.B., de 38. El camioner mort és X.G.M., de 36 anys. Amb aquestes ja són 29 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit en carreteres interurbanes catalanes aquest 2020.

Els Mossos van rebre l’avís a les 20.54 hores. L’accident va ser al quilòmetre 11,8 de la C-245, en sentit Gavà. Arran de la incidència, es van activar dotze patrulles dels Mossos, deu dotacions dels Bombers, que van fer tasques d’extinció i d’excarceració de les víctimes, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La carretera es va tallar en els dos sentits i s’ha reobert completament aquest dimarts a les 8 hores.

Port de Tarragona