Seat atura la producció de respiradors d’emergència arran de la descongestió de les UCI

La companyia ja ha entregat més de 500 unitats del model OxyGEN i reprendrà la fabricació en cas d'un rebrot

Foto: Seat

Seat aturarà la producció de respiradors d’emergència OxyGEN a la planta de Martorell arran de la descongestió progressiva de les UCI als hospitals, segons han informat fonts de la companyia. Ja s’han entregat més de 500 unitats del model –que es va començar a fabricar el passat 3 d’abril després de rebre el vistiplau de l’Agència Espanyola del Medicament- i es reprendrà la seva fabricació en cas d’un rebrot de la pandèmia de coronavirus i la necessitat de més respiradors d’emergència a les urgències dels centres hospitalaris. Els 150 empleats voluntaris de Seat que han participat en el projecte OxyGEN –dissenyat per l’empresa Protofy.xyz- estaran exempts de l’ERTO i rebran un permís retribuït per part de l’automobilística.

Port de Tarragona