Un mort i 54 nous casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona

Hi ha hospitalitzades 283 persones, 68 de les quals a l'UCI

Francisco Avia

ACN Tarragona .- El Departament de Salut ha confirmat un mort més per coronavirus aquest diumenge a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 139 –128 al Camp i onze a l’Ebre. Pel que fa als positius per covid-19, se n’han confirmat 54 més i la xifra s’enfila als 1.474. Aquest diumenge hi ha 283 persones hospitalitzades – setze menys que dissabte. En concret, al Camp de Tarragona s’han confirmat un mort i 49 casos nous, la qual cosa eleva a 1.321 la xifra acumulada de positius. D’aquests, 251 persones es troben ingressades, 59 de les quals a l’UCI. A les Terres de l’Ebre, cinc nous casos eleven la xifra acumulada de contagis a 153. D’aquests, n’hi ha 32 d’hospitalitzats, nou dels quals a l’UCI.
A l’Ebre no hi ha hagut cap víctima mortal i s’ha donat d’alta un pacient.

Port de Tarragona