Mor el dissenyador i artista Jordi Cano per coronavirus als 66 anys

Era professor a la Universitat Pompeu Fabra i a Elisava i cofundador d'Eumogràfic

Foto: Elisava

ACN Barcelona .- Aquest dimarts ha mort als 66 anys el dissenyador gràfic i professor universitari Jordi Cano víctima del coronavirus. Cano, que portava un mes hospitalitzat a Barcelona, està considerat com un dels grans renovadors del disseny gràfic a Osona i amb gran projecció al conjunt del país. Junt amb Anton Granero va fundar l’estudi Cano-Granero Associats que va ser l’embrió d’Eumogràfic, un dels referents del disseny a Catalunya marcat per un estil que transcendia les modes. Sense deixar la seva vinculació amb Eumogràfic, Cano es va incorporar posteriorment com a professor de disseny gràfic a la Universitat Pompeu Fabra i a l’escola Elisava, d’on era responsable dels màsters de disseny i de creativitat publicitària.

Port de Tarragona