Els Mossos investiguen la segona mort d’un home als carrers de Barcelona en 48 hores

La policia catalana ha rebut l'avís sobre una persona greument ferida en un carrer de l'Eixample

Els Mossos investiguen les circumstàncies de la mort d’un home aquesta matinada al districte de l’Eixample, a Barcelona. La policia catalana ha rebut l’avís cap a les 4h que informava d’una persona greument ferida al terra de la via pública. L’home ha estat atès pel personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han certificat la seva mort. Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona s’han fet càrrec de la investigació. Es tracta del segon homicidi a la capital catalana en les últimes 48 hores, ja que dijous a la tarda va morir un home al barri de Fort Pienc, a l’Eixample. També el van trobar al carrer greument ferit.

Port de Tarragona