La Bisbal d’Empordà aparta els dos policies locals que han intentat detenir dos joves a punta de pistola aquest dissabte

L'equip de govern ha pres la decisió després de reunir-se amb els agents i veu "desproporcionada" l'actuació

Cedida a l'Agència Catalana de Notícies.

ACN.- L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha decidit apartar els dos policies locals que han intentat detenir dos joves que no complien el confinament a punta de pistola. L’equip de govern, format per Esquerra, la CUP i La Bisbal En Comú Podem ha pres aquesta decisió després de parlar amb els dos agents i els seus caps. En un comunicat, l’equip de govern considera que es tracta d’una actuació «desproporcionada» i per això els suspèn de sou i feina a més d’obrir un expedient per tal d’investigar els fets, a partir de les imatges que han aparegut a les xarxes socials i les que puguin reproduir les càmeres dels propis policies.

Els fets han passat a l’Avinguda Josep Irla a quarts de quatre de la tarda. Des del consistori es deixa clar «l’absolut rebuig» als atacs racistes. Els dos nois són de raça negra.

Un cop s’ha conegut l’actuació i s’ha fet viral el vídeo, on es veu com un dels policies dona una patada al pit a un dels joves, l’equip de govern s’ha reunit per informar-se dels fets fins que ha pres la decisió de suspendre els dos agents.

Port de Tarragona