El Govern contracta una consultora per elaborar una investigació independent sobre l’accident d’IQOXE

Estat en què va quedar la planta d'IQOXE després de l'explosió. / Eloi Tost

El Govern de la Generalitat ha acordat la contractació d’una investigació independent sobre les causes de l’accudent que van patir l’empresa IQOXE, al polígon Petroquímic de La Canonja, tal com es va comprometre la consellera d’Empresai Coneixement davant les autoritats municipal i dels agents socials i econòmics, ha anunciat la consellera Budó.

La investigació s’ha encarregat a la consultora DVV GL, empresa especialitzada en seguretat industrial, líder en el sector. L’encarrec de la Generalitat inclou també la aportació de propostes correctores per incrementar la seguretat d’aquesta instalació.

Port de Tarragona