Els Mossos busquen un intern condemnat per homicidi que es va escapar dilluns de Quatre Camins

Tenia permís per fer treballs a la zona exterior del centre penitenciari

Interrior del Centre Penitenciari Quatre Camins.

Els Mossos d’Esquadra busquen un intern condemnat a 15 anys i mig per homicidi que es va escapar dilluns al migdia de la presó de Quatre Camins, a la Roca del Vallès. L’intern, del model semiobert, estava classificat en segon grau i gaudia de permisos. Estava destinat a feines de manteniment dels espais externs de la presó. Les càmeres de vigilància van mostrar que havia sortit al matí per escombrar la zona exterior. Després es va acostar a la parada d’autobús i allà el va recollir un vehicle privat, han explicat a l’ACN fonts de Justícia. El jutjat penal de Granollers va dictar dilluns una ordre de cerca, detenció i ingrés a presó, ha indicat des de Mossos.

Port de Tarragona