Un mort en un accident de trànsit a l’Espluga de Francolí

arxiu / archivo

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí hi ha hagut un sinistre de trànsit al punt quilomètric 40,5 de l’N-240 a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident a les 11.00 h. Per causes que encara s’estan investigant, una furgoneta ha xocat contra la tanca de seguretat i, com a conseqüència, ha mort el conductor del vehicle. Es tracta d’un home de 69 anys, A.A.M., veí de l’Albagés. Segons les primeres investigacions, la víctima no portava cordat el cinturó de seguretat.

Pel que fa a l’afectació viària, s’ha donat pas alternatiu fins a les 13:00h aproximadament. Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Port de Tarragona